Home 10 Lajme 10 Shqipëri 10 2-VJEÇARJA FLE PREJ 8 NETËSH NË KARROCË, GJYSHI KËRKON NJË ÇADËR PËR STREHIMIN E VOGËLUSHES ME DY PRINDËRIT E SËMURË

2-VJEÇARJA FLE PREJ 8 NETËSH NË KARROCË, GJYSHI KËRKON NJË ÇADËR PËR STREHIMIN E VOGËLUSHES ME DY PRINDËRIT E SËMURË

Please follow and like us:

Xhensila, vetëm dy vjeç, ka më shumë se sa 8 net që fle në karrocë. Në datën 26 nëntor, shtëpia e saj në Manzë u trondit nga lëkundjet e tërmetit dhe është tërësisht e pabanueshme. Të gjithë anëtarët e familjes tashmë duhet të jetojnë ose në karrocë, ose në makinë.

KLIKO FOTOT

Loading...

Kërkojnë vetëm një çadër. “Për momentin, pastaj të vlerësohet shtëpia”, thotë kryefamiljari Gëzim Farruku. “Ka ardhur kryeplaku i fshatit, e kanë parë edhe inxhinierët dhe kanë ikur. Për momentin nuk kanë bërë asgjë”.

Shkatërrimi i shtëpisë i shtohet dramës së familjes. Djali dhe bashkëshortja e tij janë të dy me probleme mendore. “U ka dhënë Zoti një fëmijë, por fëmija do shërbimin, do një çadër për ta strehuar si duhet”, thotë Gëzimi.

KLIKO FOTOT

Loading...

KLIKO FOTOT

Loading...

KLIKO FOTOT

Loading...
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Like Faqen Informohu24.com