Home 10 Showbiz 10 Lifestyle 10 Auto: Simca 1978 dhe Volkswagen Buba 1974 (VIDEO)

Auto: Simca 1978 dhe Volkswagen Buba 1974 (VIDEO)

Please follow and like us:
Gazetari Milot Hasimja, kësaj radhe ju sjell dy vetura përmes një storie.

Njëra është Franceze apo SIMCA 1978, tjetra është Gjermane, Volkswagen Buba 1974.

Loading...

Modeli i parë është i rrallë dhe i veçantë ndërsa i dyti ka shumë histori prapa vetes.

Loading...
Loading...
Loading...
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Like Faqen Informohu24.com