Home 10 Lajme 10 Rajon-Botë 10 Bën seks me partnerën në prezencë të shoqërisë, burri shokohet nga reagimi i shokut të tij

Bën seks me partnerën në prezencë të shoqërisë, burri shokohet nga reagimi i shokut të tij

Unë dhe gruaja ime kemi pasur një natë përplot argëtim dhe initimitet me dy miqtë tanë të vjetër.Tani unë e kam parë shokun tim duke e prekur gruan time. Kështu që u pendova për atë që kishim bërë. Unë jam 28 ndërsa gruaja ime është 29 vjet. Ne jemi të martuar prej 4 vitesh dhe unë nuk e dua askënd tjetër në jetën time përpos saj.

KLIKO FOTOT

Loading...

Kohët e fundit gruaja ime ka zhvilluar një zakon të keq dhe ne kemi pasur kënaqësi të pabesueshme me lodra dhe poste të ndryshme.

Gruaja ime ishte e gatshme për më shumë dhe më sugjeroi që të shkojmë ku bëjnë seks me të panjohur.

Unë nuk isha i sigurt për të filluar me këtë, por ajo tha se ajo nuk donte të shkëmbejë partnerët. Ajo mendonte se do të ishte argëtuese që të bënte seks me mua derisa të tjerët na shikonin.

Ne e bëmë dhe seksi ishte mahnitës e vendosëm që të shkojmë më tutje. Ne ishim miq me një çift që në të njëzetat e hershme.

Ne i ftuam ata një natë dhe pas pimë verë u treguam për atë që kishim bërë dhe ata ishin të intriguar për të kuptuar për atë që kishim bërë.

Disa orë më vonë pas disa gotash më shumë verë ne po bënim festën tonë. Ne të gjithë u zhveshëm dhe patëm kohë të mrekullueshme, por nuk i shkëmbyem partnerët për seks.

Gruaja ime më kërkoi ta puthja dhe e bëra por e pashë shokun tim duke prekur gruan time intimisht.

Ajo i pati sytë mbyllur dhe mendoi se isha unë. U bëra kinse ishte gjithçka në rregull por nuk isha i lumtur me këtë.

Si i marrë u bëra se çdo gjë ishte mirë. Nuk thashë shumë pas kësaj. Ata më pyetën nëse ishte gjithçka në rregull. Unë i thashë po, por e dija se nuk isha i sinqertë.

Ata shkuan në shtëpi pastaj. Gruaja ime tha se ishte në rregull me atë që kishte ndodhur por që nuk donte të bënte gjëra të tilla më. As unë nuk dua.

Që nga atëherë nuk mund të bëj seks me gruan time, kemi lënë seksin me të cilin kënaqeshim. Kam frikë se e kam shkatërruar martesën tonë.

Përgjigja e psikologes:

Ti e ke kuptuar se sa rrezik është të ndash seksin me dikë tjetër. A e di gruaja jote se si ndihesh? E di se çka ka ndodhur? Ti duhet të flasësh me të për këtë problem dhe ta zgjidhni. A e ke fajësuar atë për atë që ka ndodhur? Kjo nuk është e drejtë por duhet të shikoni ta zgjidhni.

KLIKO FOTOT

Loading...

KLIKO FOTOT

Loading...

KLIKO FOTOT

Loading...