Home 10 Lajme 10 Maqedoni 10 Bogovinë / Aksion i banorëve për ujin, bashkohet edhe kryetari i komunës (VIDEO)

Bogovinë / Aksion i banorëve për ujin, bashkohet edhe kryetari i komunës (VIDEO)

Please follow and like us:

Banorët e fshatit Bogovinë në komunën me të njëjtin emër kanë realizuar aksion të përbashkët vullnetar për rregullimin rrjedhës së burimit që furnizon fshatin me ujë të pijshëm, përcjell in7.

KLIKO FOTOT

Loading...

Bashkë me banorët, në aksion ka marrë pjesë edhe Kryetari i Komunës së Bogovinës, Albon Xhemaili bashkë me bashkëpunëtorët e tij.

“Sot, kryetari i Komunës së Bogovinës së bashku me banorët e vendbanimit Bogovinë dolën në aksion vullnetar për përmirësimin e gjendjes së ujit të pijshëm në këtë vendbanim”- njoftojnë nga Komuna e Bogovinës.

Problem i madh për çeshtjen e ujit të pijshëm në Bogovinë paraqet shterja e burimev për shkak të thatësirës. Kreu i komunës, Xhemaili për in7 theksoi se personalisht është i angazhuar për të gjetur zgjidhje afatgjate për këtë problem të banorëve dhe theksoi se ka edhe mirëkuptimin nga bogovinasit./in7.tv/

KLIKO FOTOT

Loading...

KLIKO FOTOT

Loading...

KLIKO FOTOT

Loading...
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Like Faqen Informohu24.com