Home 10 Islam

Islam

Si e pranoi Islamin një Doktoresh Amerikane

  Si e pranoi Islamin një Doktoresh Amerikane Si e pranoi Islamin një Mjek Amerikan ! (Për shkak të neglizhencës së infermiereve nuk u arrit që në byzylykun e dorës së foshnjës të shkruhet emri i nënës për të ditur se cilës nënë i takon.) Kjo ngjarje ka ndodhur në një spital të Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe si ...

Read More »

Rritet numri i kroatëve që pranojnë Islamin!

Gjykuar nga deklaratat e personave që nga kisha romano katolike kaluan në kisha tjera apo komunitete tjera fetare dhe priftërinjve e besimtarëve që kanë “hequr dorë” nga katolicizmi, numri i besimtarëve që e braktisin kishën katolike në Kroaci dhe konvertohen në Islam është gjithnjë e më i madh! Ish katolikët me të cilët kemi folur thonë se ata nuk janë ...

Read More »

KLIKO FOTOT

Loading...