Home 10 Lajme 10 Opinione

Opinione

Nëntë këshilla nga Elon Musk

Elon Musk është një nga inxhinierët dhe sipërmarrësit më të shkëlqyer, aktualisht, në botë. BusinessMag ka përmbledhur disa nga shprehjet që na japin një ide për botën e tij të brendshme . Qëndrueshmëria është çelësi “Kur diçka është shumë e rëndësishme, ti e realizon atë edhe nëse të gjitha gjërat nuk janë në favorin tënd” E gjitha varet nga mënyra ...

Read More »

I buzëqeshim (vetëm) celularit

Jetojmë në një regjim të dyfishtë: flasim, përqafohemi, puthemi me një person tjetër, por truri ynë është sintonizuar diku tjetër, me zilen e telefonit kur vjen një mesazh Nga Masimo Amaniti Kur në të kaluarën hipnim në autobus ose në metro, ishte e zakonshme të shihnim pasagjerë të zhytur në leximin e një gazete, pa i kushtuar aspak vëmendje kujt ...

Read More »

Pranvera shqiptare në Maqedoninë e Veriut fillon nga Kosova

Nga Bekim Qoku Nuk ka, por as ka patur ndonjëherë subjekt politik që ipërbashkon shqiptarëtnë këtë përmasë e intensitet qysh nga Rilindja Kombëtare.Nga të gjitha trojet i janë bashkuar Lëvizjes Vetëvendosje! Në ndërkohë, shqiptarët e Maqedonisë së Veriut kurrë nuk kanë qenë më të çorientuar e më të davaritur politikisht se tani. Synimi për BE dhe NATO duket se është ...

Read More »

Fati ynë dhe politikanët tanë “tërpijana”!

Nga Naser Pajaziti Zoran Zaevi dhe Hristijan Mickoski do ta bëjnë përhajr marrëveshjen për t’ia lidh kismetin Katica Janevës dhe shoknisë së saj. Ata i kanë gati 114 vota dhe pa një therrë në këmbë ladrojnë e bëjnë çka të duan. Dy hanxhinjtë sigurisht se deri në pikën e fundit i kanë matematikat për hesapet dhe favoret e tyre, ndërsa ...

Read More »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Like Faqen Informohu24.com