Home 10 Lajme 10 Shqipëri 10 Deri kur kêshtu ?! Nano e shan Elvis Naçin dhe i thotë..

Deri kur kêshtu ?! Nano e shan Elvis Naçin dhe i thotë..

Please follow and like us:

Mustafa Nano thotë se kur ka qenë një debat me Naçin, ai ka mbetur me gojë hapur nga guximi që kishte imami për të mohuar frazat e Kuranit.

KLIKO FOTOT

Loading...

Monologu i Mustafa Nanos një javë më parë lidhur me një video të imamit, Elvis Naçi, që shpër.thente në lot, ka pasur rea.gime të shumta. Edhe këtë javë Mustafa Nano është rimarrë edhe një herë me imamin e këtë herë ai e ka cilësuar ..

KLIKO FOTOT

Loading...

KLIKO FOTOT

Loading...

KLIKO FOTOT

Loading...
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Like Faqen Informohu24.com