Home 10 Showbiz 10 Gjiko këshillon kolegët të “mshelen në studio” (FOTO)

Gjiko këshillon kolegët të “mshelen në studio” (FOTO)

12:46, 14 Janar 2020

KLIKO FOTOT

Loading...

Gjiko ka gjetur një mënyrë ndryshe për të këshilluar kolegët e tij.

Reperi nuk ka qenë edhe shumë aktiv në muzikë gjatë vitit 2019, por mund të veçohen bashkëpunimet me Norën “Anna” dhe dueti me Butën “My Bro”, përcjellë Klan Kosova.

Gjiko nëpërmjet një Instastory ka paralajmëruar një vit më ngjeshur se ky që lam pas, dhe i këshillon kolegët të mshelen në studio pasi do ua ‘përfundoj’ karrierat.

“Sa rrini në Instagram, shkoni msheluni në studio punoni, se svijet veç mu ka tek me jau palu pilifuncat”, ka shkruar Gjiko.

KLIKO FOTOT

Loading...

KLIKO FOTOT

Loading...

KLIKO FOTOT

Loading...