Home 10 Lajme 10 Kosovë 10 Gjithsej 100 ankesa dorëzohen në PZAP

Gjithsej 100 ankesa dorëzohen në PZAP

Please follow and like us:

13:33, 8 Nëntor 2019

Loading...

Komisioni Qendror Zgjedhor dje shpalli rezultatet përfundimtare të zgjedhje të 6 tetorit 2019.

Pas kësaj të gjitha partitë garuese kanë afat 24 orë të paraqesin ankesat e tyre në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, njofton Klan Kosova.

Kryesuesi i Sekretariatit të PZAP-së, Mul Desku, për klankosova.tv tha se gjithsej janë paraqitur 100 ankesa nga partitë politike.

Loading...
Loading...
Loading...
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Like Faqen Informohu24.com