Home 10 Lajme 10 Maqedoni 10 Maqedonasi deklarohet shqiptar për të zënë vendin e punës! (DOKUMENT)

Maqedonasi deklarohet shqiptar për të zënë vendin e punës! (DOKUMENT)

Please follow and like us:

Për të zënë një vend pune bëjnë gjithçka në Maqedoninë e Veriut.

Loading...
Kjo ka ndodhur me një punësim në njërën nga Klinikat e Shkupit, ku një qytetar i komunitetit maqedonas deklarohet shqiptar për të zënë vendin e punës. Këtë e ka publikuar portali of.net.mk.

Aty shihet se si edhe një maqedonas tjetër është deklaruar rom. Nuk dihet se këto veprime a janë shqyrtuar dhe se a bëhet fjalë për deklarime autentike apo janë mashtrime, që dënohen me ligj.

Loading...
Loading...
Loading...
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Like Faqen Informohu24.com