Home 10 Showbiz 10 Nicolas Cage do të luajë Nicolas Cage në një film për Nicolas Cage

Nicolas Cage do të luajë Nicolas Cage në një film për Nicolas Cage

Please follow and like us:

7:30, 18 Nëntor 2019

KLIKO FOTOT

Loading...

Nicolas Cage raportohet se është në bisedime për të luajtur veten në një film në lidhje me të.

Kjo duke u përpjekur të fitojë një rol në filmin e ri të Quentin Tarantinos.

Filmi i titulluar “Unbearable Weight of Massive Talent” po kalon negociatat përfundimtare që do të merren nga Lionsgate, sipas The Hollywood Reporter.

Filmi është shkruar nga Tom Gormican dhe Kevin Etten , me Gormican të bashkangjitur në regji.

Në film, Cage flet për një version egoist të tij gjatë periudhës së viteve të 90’ta, i cili tallet me të ardhmen e tij për të mos qenë i famshëm, si dhe për të realizuar shumë filma me buxhet të ulët.

Aktualisht nuk ka asnjë indikacion nëse aktorë të tjerë po konsiderohen për rolin e Nicolas Cage, përveç vetë Nicolas Cage.

KLIKO FOTOT

Loading...

KLIKO FOTOT

Loading...

KLIKO FOTOT

Loading...
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Like Faqen Informohu24.com