fbpx

Një vit me stadiumin “Fadil Vokrri”, Kosova asnjëherë nuk ka dalë asnjëherë kokëulur

Shperndaje
Loading...

17:38, 13 Gusht 2019

Janë bërë një vit nga inaugrimi i stadiumit “Fadil Vokrri” në Prishtinë.

Në këtë stadium punimet kanë zgjatur dy vite dhe ka pasur një kosto prej 10 milion euro.

Financimi i rinovimit të stadiumit është bërë nga Komuna e Prishtinës dhe institucionet qendrore të vendit.

Nga ky stadium Kosova nuk dijnë për humbje.

Dardanët deri më tani asnjëherë nuk kanë dalë kokëulur nga “Fadil Vokrri”.

Shperndaje
Loading...