Home 10 Lajme 10 Kosovë 10 Oferta e re e Kurtit për LDK-në me 14 ministri, një më shumë do t’u jepet minoriteteve

Oferta e re e Kurtit për LDK-në me 14 ministri, një më shumë do t’u jepet minoriteteve

13:12, 14 Janar 2020

KLIKO FOTOT

Loading...

Kryetari i Vetëvendosjes, Albin Kurti para se t’ia dërgonte ofertën e mbrëmshme LDK-së me 14 ministri të njëjtën ua kishte prezantuar edhe deputeteve nga komunitetet në Prizren.

Këtë për klankosova.tv e ka konfirmuar njëri nga pjesëmarrësit në këtë takim.

Sipas tij Kurti u ka thënë atyre që është një ofertë mbase finale për LDK-në dhe se një lëvizje të tilla i pari i VV-së tha se ishte i detyruar ta bënte.

Me këtë ndarje të re me 14 ministri një më shumë i shkon minoriteteve, ndërsa nga dy të tjera pritet që një më shumë të ketë LDK, përkatësisht LDK do të ketë gjashtë ministri, Vetëvendosje pesë dhe minoritetet tri.

KLIKO FOTOT

Loading...

KLIKO FOTOT

Loading...

KLIKO FOTOT

Loading...